ПОШТОВАНИ КОРИСНИЦИ УСЛУГА...
После више година постојања и хиљада успешно реализованих путовања, екскурзија и излета у земљи, Т.А. „Ластра“ Лазаревац Вам представља само део својих програма. Ту смо да на ваш захтев, припремимо посебне програме стручних екскурзија, матурских путовања и излета уважавајући сугестије и захтеве за одређене дестинације које се не налазе у овој брошури.
Т.А.“Ластра“ Лазаревац нуди туристичке услуге и аранжмане у земљи, изнајмљивање аутобуса, летовања и зимовања, извођење излета итд. Чланица је YUTA-е и Одбора за дечји и омладински туризам (при YUTA-и). Из Возног парка СП "Ластра" д.о.о. , у оквиру којег послује и туристичка агенција, СП "Ластра" д.о.о. нуди изнајмљивање аутобуса високе туристичке класе марке "Волво" и "Беркоф"

У реализацији туристичких аранжмана, ђачких екскурзија и излета, агенција користи сопствене аутобусе високе туристичке класе препознатљивог дизајна.


- Туристичка агенција ЛАСТРА, на аутобуској станици у центру града -

Радно време агенције на главној станици:
Радним даном:
07:00 - 19:00
Суботом:
08:00 - 15:00

Бр. тел: 011/8118-062

 

 


- Туристичка агенција ЛАСТРА, у пешачкој зони Лазаревца, ул. Карађорђева

Радно време агенције у Карађерђевој улици
Радним даном:
07:30 - 18:00
Суботом:
08:00 - 14:00

Бр. тел: 011/8121-098


- ИЗЛЕТИ И ЕКСКУРЗИЈЕ
- ПОКЛОНИЧКА ПУТОВАЊА И МАНАСТИРСКЕ ТУРЕ
ЛЕТОВАЊА И ЗИМОВАЊА-

-МЕЂУНАРОДНЕ ЛИНИЈЕ МАТИЧНОГ ПРЕДУЗЕЋА СП '"ЛАСТА" АД БЕОГРАД ЗА КОЈЕ "ТА ЛАСТРА" ПРОДАЈЕ КАРТЕ

<<<СВИМ ШКОЛАМА И ЗАИНТЕРЕСОВАНИМ ГРАЂАНИМА ИЗ РЕГИОНА НУДИМО ОБИЛАЗАК ЛАЗАРЕВЦА: обилазак цркве Светог Димитрија са спомен-костурницом, Модерне галерије"Савременици", Каменграда, језера Очага, етно села Бабина река>>>

Са своја два модерна објекта у самом центру града, наша туристичка агенција успева да одоли и најзахтевнијим клијентима. Томе у прилог говори и лиценца за обављање послова организовања туристичких путовања у земљи и иностранству.

<<Ђунис 2017.>>

<<Острог 2017.>>

<<Вила Бојанић 2017>>

<<Увац 2017>>

 

www.lastatravel.rs

http://yuta.rs/sr/yuta/yuta-garancija-putovanja